Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μιας (1) σύμβασης έργου στα πλαίσια του έργου«AIMPRESS / Adriatic-Ionian Maritime oPeRational Efficiency and Sustainable Scheme, IPA ADRION Programme με ΚΕ ΕΛΚΕ 83051

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη (1) σύμβασης μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «AIMPRESS / Adriatic-Ionian Maritime oPeRational Efficiency and Sustainable Scheme, IPA ADRION Programme, με Κωδικό προγράμματος IPA-ADRION00527 και ακρωνύμιο «AIMPRESS» το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος Συνεργασίας - Interreg VΙ-B Αδριατική – Ιόνιο (IPA ADRION 2021-2027), κωδικός χρηματοδοτικού προγράμματος 04#27με ΚΕ ΕΛΚΕ 83051 και επιστημονικά υπεύθυνο τον Αν. Καθηγητή κ. Γεώργιο Αραμπατζή.

Θέση: Διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος ή Χημικός Μηχανικός Πολυτεχνείου της Ελλάδος ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος/πτυχίου ΠΕ της Ελλάδας ή ίδρυμα του εξωτερικού αντίστοιχης ειδικότητας, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Αριθμός ατόμων: (1)

Διάρκεια απασχόλησης: Έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης  χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη  του έργου ή έως τη λήξη τυχόν παρατάσεών του. Τυχόν ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και της  σχετική εγκριτικής απόφαση της Επιτροπής Ερευνών, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών.

Συνολικό κόστος θέσης: 13.392,00 € συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νομίμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «αμοιβές τρίτων» του έργου.

Τόπος εκτέλεσης έργου: Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Πολυτεχνείο Κρήτης, Ερευνητική Ομάδα Βιομηχανικών και Ψηφιακών Καινοτομιών (indigo).

Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια:

  • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος ή Χημικός Μηχανικός Πολυτεχνείου της Ελλάδος ή ισότιμου τίτλου από ίδρυμα του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
  • Τουλάχιστον καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Επίπεδο Β2.

Συνεκτιμώμενα Πρόσθετα προσόντα - Κριτήρια:

  • Εκπαιδευτική δραστηριότητα σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ στις θεματικές περιοχές της διαχείρισης ενεργειακών συστημάτων.
  • Διδακτορικό δίπλωμα ειδίκευσης σε αντικείμενο συναφές με τα φωτοβολταϊκά και αειφόρα ενεργειακά συστήματα, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ[1]
  • Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά/τεχνικά περιοδικά, τεχνικά εγχειρίδια και σε πρακτικά συνεδρίων συναφή με τα φωτοβολταϊκά και αειφόρα ενεργειακά συστήματα.
  • Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία  με αντικείμενο συναφή με τα φωτοβολταϊκά και αειφόρα ενεργειακά συστήματα.
  • Συνέντευξη

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ όπου θα  αναφέρεται εξωτερικά:

Πρόταση κουας ……………….

Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 36774/09-12-2024 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

στη διεύθυνση:

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης

Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πολυτεχνείου Κρήτης στις διευθύνσεις www.tuc.gr και www.elke.tuc.gr και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ