Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μία (1) σύμβαση έργου με ερευνητή με γνώσεις στο αντικείμενο της μοντελοποίησης και προσομοίωσης ευφυών δικτύων Κ.Ε. 82503

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «The Integrator-centric approach for realising innovative energy efficient buildings in connected sustainable green neighbourhoods - PROBONO, με επιστημονικά υπεύθυνη την Καθηγήτρια κα Διονυσία Κολοκοτσά και με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82503 δημοσιεύει πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου, με ερευνητή με γνώση στο αντικείμενο της μοντελοποίησης και προσομοίωσης ευφυών δικτύων για την ενσωμάτωση κατανεμημένων ενεργειακών πηγών, προγραμματισμού αλγορίθμων βελτιστοποίησης για τον σχεδιασμό και προσομοίωση μοντέλων τεχνητών νευρωνικών δικτύων και σχετικές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά στο ως άνω αντικείμενο.

Διάρκεια σύμβασης: Δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της, με δυνατότητα  παράτασης ή ανανέωσης, με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου, ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού.

Αμοιβή: Ποσό αμοιβής ύψους 15.600,00 € συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νομίμων κρατήσεων για την συνολική διάρκεια της σύμβασης.

Τόπος εκτέλεσης έργου: Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος Πολυτεχνείου Κρήτης.

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά, στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:

dkolokotsa<στο>enveng.tuc.gr (Καθηγήτρια κα Διονυσία Κολοκοτσά).

Η προθεσμία αποστολής των προτάσεων ορίζεται έως την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 24:00 μ.μ. (EEST).

Προτάσεις οι οποίες υποβάλλονται μεταγενέστερα, δε θα λαμβάνονται υπόψη και δε θα αξιολογούνται.

Αντικατάσταση της πρότασης, διόρθωση ή συμπλήρωση αυτής, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων με όμοιο τρόπο (ενν. ηλεκτρονικά).