Πρόχειρος διαγωνισμός 1225/28.01.2015 για προμήθεια εξοπλισμού

 

Η Επιτροπή Ερευνών του Πολυτεχνείου Κρήτης προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με το σύστημα των σφραγισμένων έγγραφων προσφορών με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή την προμήθεια εξοπλισμού (σύστημα καταγραφής δονήσεων αποτελούμενο από σεισμογράφο, γεώφωνα και καλώδια), όπως αναλυτικά περιγράφεται στο Παράρτημα της σχετικής διακήρυξης, για τις ανάγκες του έργου «Ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Συστήματος Αναγνώρισης Βραχοπτώσεων σε Αυτοκινητόδρομους - ISTRIA», το οποίο πραγματοποιείται στα πλαίσια της δράσης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 2011 χρηματοδοτούμενης από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους της Ελλάδας, με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή Γεώργιο Εξαδάκτυλο, το οποίο διαχειρίζεται ο Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης με κωδικό έργου 80881.

Ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των είκοσι εννέα χιλιάδων διακοσίων εξήντα οκτώ ευρώ και είκοσι εννέα λεπτών (€ 29.268,29) πλέον Φ.Π.Α, ήτοι στο συνολικό ποσό των τριάντα έξι χιλιάδων ευρώ (€ 36.000,00), στο οποίο ποσό συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 23%.

Ο Διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία του Ειδικού Λογαριασμού στα Χανιά Κτίριο Ε4 Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου στις 13/02/2015 ημέρα Παρασκευή_και ώρα 10:00 π.μ.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να καταθέσουν με οποιοδήποτε τρόπο (αυτοπροσώπως ή ΕΛΤΑ ή ιδιωτικό ταχυδρομείο) σφραγισμένη έγγραφη προσφορά που θα αφορά στο σύνολο των ζητούμενων ειδών, μέχρι την 12η/02/2015 και ώρα 14:30, τέλος προθεσμίας.